ANKA GRUP Geleneksel İftar Yemeği

ANKA GRUP, Geleneksel İftar Yemeğiyle Birlikte Bir Araya Geldi!

ANKA GRUP, gıda, enerji, tarım ve danışmanlık sektörlerinde faaliyet gösteren bir firma olarak, yönetici ve çalışanlarıyla birlikte iftar yemeği için Veys Et restoranında buluştu.

Bu tür etkinliklere verdiği önemle insanların bir araya gelerek birlik ve beraberliklerini pekiştiren ANKA GRUP, tüm çalışanlarıyla birlikte Ramazan Ayı’nın manevi atmosferini yaşadı.

Şirketin İdari İşler Sorumlusu Av. Gülfer Gözütok, “ANKA GRUP çatısı altında büyük bir aileyiz ve her geçen gün büyümeye devam ediyoruz. Değerli çalışma arkadaşlarımızın ve kıymetli ailelerinin emekleriyle bugünlere geldik. Bu kutsal ayda bir araya gelerek iftar yemeği düzenlemek bizim için büyük mutluluk. Birbirimize saygı göstererek ve paylaşmayı öğrenerek, bu kutsal ayın gerçek anlamına ulaşabiliriz. İftar etkinliğimize katılan herkese teşekkür ederiz.” şeklinde konuştu.

Konaklı’da günlük 20 ton kapasiteli üretim fabrikası ve 2.500 tonluk soğuk hava depoları bulunan firma, kırmızı et, piliç ve hindi ürünleri üretiyor ve 10 yılı aşkın süredir Türkiye’nin dört bir yanında gıda sektörüne hizmet veriyor.

ELİN firmasının Sirius markalı güneş panelleri, bataryaları ve elektrikli araç şarj cihazlarının bölge bayiliğini alarak enerji sektörüne adım atan firma, 2022 yılında güneş enerji sistemleri ve şarj cihazları kurulumunda da faaliyetlerine başladı.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir